OHjelmistorobotiikan (RPA) TUOTTEET ja RATKAISUT

TUOTTEET KEHITTÄJÄLLE JA LIIKETOIMINTAAN

OHJELMISTOrobotiikka (RPA)

Prosessien mallinnus

qautocapture - dark

QAutoCapture

Monipuolinen työkalu, jolla voidaan kaapata RPA-prosesseja. RPA-prosessin visualisointi ja vuokaavio auttavat kommunikointia liiketoiminnan ja kehittäjien välillä.

Lue lisää

kehittäjätyökalu

qautoflow - dark

QAutoFlow

Chrome- ja Visual Studio Code -laajennus robottiprosessiautomaation (RPA) suunnitteluun ja skriptien tekemiseen.

Lue lisää

robottien hallinta

qautocloud - dark

QAutoCloud

Keskitetty robotinhallinnan Web-käyttöliittymä, jossa hallitset robotteja ja niihin liittyviä raportteja.

Lue lisää

robottien ylläpito

qautomonitor - dark

QAutoMonitor

Robottivalvomo-palvelu, jossa valvotaan valmiita, tuotannossa toimivia robotteja.

Lue lisää

TUOTTEET TESTAAJALLE

TESTIAUTOMAATIO

tutkiva testaus

qautocapture - dark

QAutoCapture

Monipuolinen työkalu, jolla voidaan kaapata RPA-prosesseja. RPA-prosessin visualisointi ja vuokaavio auttavat kommunikointia liiketoiminnan ja kehittäjien välillä.

Lue lisää

KEHITTÄJÄTYÖKALU

qautoflow - dark

QAutoFlow

Chrome- ja Visual Studio Code -laajennus robottiprosessiautomaation (RPA) suunnitteluun ja skriptien tekemiseen.

Lue lisää

Kuormitustestaus ja optimointi

qautorun - dark

QAutoRun

QAutoRun mahdollistaa kuormitustestauksen pilvessä (AWS/Azure/On-Premises) Robot Framework-testeillä.

Lue lisää

Mitä on ohjelmistorobotiikka eli RPA (robotic process automation)

Ovatko pitkästyttävät askareet vieneet sekä työaikasi että -moraalisi? Tuntuuko, että voisit keskittyä tuottavampiin tehtäviin? Kuluvatko päiväsi ohjelmistohelvetissä puuduttavan hiiren kliksuttelun parissa?

QAutomaten tuoteperhe tarjoaa ohjelmistorobotiikka- eli RPA (Robotic Process Automation) -ratkaisuja lähes kaikkeen yrityksen toimintaan. Ohjelmistorobottimme voivat lukea sähköpostisi ja automaattisesti reagoida tilauksiin, kirjautua yrityksen tietojärjestelmään ja hakea tarvittavat raportit ajallaan, tehdä alustavan rekrytointiprosessin puolestasi ja paljon muuta. Lähes kaikkea mitä teet työpäivän aikana tietokoneella voidaan automatisoida, helpottaa ja tehostaa ohjelmistorobotin avulla – jotta sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.

QAutomate hyödyntää ohjelmistoissaan avoimen koodin Robot Framework -teknologiaa, joka mahdollistaa kustannustehokkaan tekemisen.

Tutustu QAutomaten tuotteisiin ja löydä paras tapa hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa työssäsi.

ohjelmistorobotiikka (RPA) -tuotteet

prosessien mallinnus ja tutkiva testaus

Qautocapture

QAutoCAPTURE on automaattisten prosessien suunnittelutyökalu. Yksinkertaisesti tämä tarkoittaa sitä, että luot ”askelia” robotille merkitsemällä alueita työpöydällä ja selittämällä mitä sen pitää kussakin vaiheessa tehdä. Jokaisessa tilanteessa voi olla useampi tapa toimia ja nämä valinnat määrittelevät, mikä toiminto tehdään seuraavaksi. Tämän jälkeen askeleet muutetaan robotin ymmärtämään muotoon automaatiota varten.

Ohjelma luo kuvia, videoita sekä prosessin vuokaavion selkeyttämään prosessin eri vaiheita.

Yksinkertaisimmillaan tämä voi olla esimerkiksi selainikonin klikkaus, tietyn sivun avaaminen ja ruutukaappauksen otto. Tarkoitus on tehdä toistuvista tehtävistä automaattisia ja taustalla toimivia, jotta käyttäjän ei tarvitse käyttää aikaa turhaan naksutteluun.

kehittäjätyökalu

Qautoflow

QAutoFLOW on Chrome– ja VisualCode-laajennus kehittäjille. Simppelin käyttöliittymän avulla valitset sivulta halutun elementin ja toiminnon, mikä sille tulee tehdä (kirjoita kenttään, paina nappia, avaa tietty osoite jne.). Voit luoda niin monta ”askelta” kuin haluat, joten QAutoFLOW soveltuu yksinkertaisten kuin vaativampienkin prosessikulkujen luomiseen. Kehittäjätyökalut tehostavat ja helpottavat ohjelmistorobottien määrittelyssä.

QAutoFLOW käyttää avoimen lähdekoodin Robot Framework -teknologiaa.

ohjelmistorobottien hallinta

qautocloud

QAutoCLOUD on pilvessä tai paikallisesti toimiva, ohjelmistorobottien hallinta- ja seurantatyökalu. Helpon käyttöliittymän avulla näet mitkä roboteistasi ovat toiminnassa, näet tarkan statistiikan niiden tehtävistä ja voit seurata kuinka paljon aikaa ja rahaa ne ovat säästäneet.

QAutoCLOUDilla voit myös hallita käyttäjiä, muokata robottien asetuksia ja ajastaa niitä.

QAutoPDFextractor-lisäosan avulla voit järjestää ja käsitellä automaattisesti saapuvat PDF-tilaukset ja ostolaskut. Lisäosa mahdollistaa integraation tilaustenkäsittelyyn hyväksyntäprosessin avulla tai suoraan automaation avulla eri järjestelmiin.

QAutoAI puolestaan lisää mukaan tekoälyn tuomat mahdollisuudet (esim. ennustava tietokanta). Robottia voidaan opettaa esimerkiksi tiliöintiin historiadatan avulla.

ohjelmistorobottien ylläpitopalvelu

Qautomonitor

QAutoMONITOR on robottien valvomopalvelu, joka seuraa tuotannossa olevia robotteja. Palvelu sisältyy kaikkiin toteuttamiimme ohjelmistorobotiikka – eli RPA (Robotic Process Automation) -ratkaisuihin.  Palvelu on yhdistetty QAutoCLOUD-ohjelmistoomme, jolloin saamme reaaliaikaista tietoa robottien tiloista.

Testiautomaatio

Kuormitustestaus ja optimointi

qautorun

QAutoRUN on pilvessä toimiva (AWS, Azure, On-Premises) verkkopalveluiden rasitus- ja testaustyökalu. Sen avulla voit helposti luoda erilaisia stressitestejä palveluasi varten määrittelemällä halutut virtuaalikäyttäjät ja -koneet, testin ajotiheyden ja testien kokonaismäärän. Se sisältää myös testiajojen optimointi ominaisuuden, jonka ansiosta tunteja kestävät testit voidaan nyt ajaa vain minuuteissa!

QAutoRUN käyttää avoimen lähdekoodin Robot Framework -teknologiaa.

Ohjelmistorobotiikan ratkaisut

Avaimet käteen

Mikäli tarvitset kokonaisvaltaisen ”avaimet käteen”-ratkaisun, jossa ammattilaisemme arvioivat, suunnittelevat ja toteuttavat ohjelmistorobotiikkaratkaisun puolestasi, voimme auttaa.

Yhteistyössä Q-Factoryn kanssa

QAutomate toimii yhteistyössä Suomen laadukkaimpiin ohjelmistotaloihin kuuluvan Q-Factoryn kanssa rakentaen ja kehittäen jokaiseen tarpeeseen soveltuvia RPA-ratkaisuja.

MONIPUOLISUUS
TEHOKKUUS
LAAJENNETTAVUUS