Kaappaa rpa-prosessit helposti ja varmasti

QAutoCapture on monipuolinen ja tehokas RPA-prosessien kaappaustyökalu.

RPA-prosessin visualisointi ja vuokaavio auttavat kommunikointia liiketoiminnan ja kehittäjien välillä tehden uusien prosessien luomisesta ja käytöstä äärimmäisen mutkatonta.

QAutoCapturen käyttö on äärimmäisen yksinkertaista ja suoraviivaista. Ohjelmalla luodaan kuva- tai videokaappauksia prosessipoluista selitteiden ja visuaalisen kaavion avulla. Tätä polkua voidaan sen jälkeen käyttää pohjana ohjelmistorobotille.

yksinkertainen käyttää

Helppo esimerkki QAutoCapturen käytöstä on, että käyttäjä piirtää ruudulle kohdan, jossa tehdään joku toiminto (klikkaus, lomakkeen syöttö, ohjelman käynnistys jne.) ja antaa sille kuvauksen (esimerkiksi ”klikkaa kirjautumispainiketta tässä kohtaa”). QAutoCapture luo tästä toiminnosta oman ”stepin” ja lisää sen visuaaliseen kaavioon.  Tätä kaaviota voi myöhemmin muuttaa ja muokata. Käyttäjä voi myös kaapata jokaisesta stepistä videon – äärimmäisen tärkeää mikäli haluttu toiminto on normaaleita napin painalluksia monimutkaisempi.

Monitahoiset prosessikaaviot

QAutoCapture tukee A/B-polkuja, joten kokonaisprosessin ei tarvitse olla suoraviivainen, yksillä raiteilla kulkeva tehtävälista. Tämä auttaa luomaan erilaisille käyttäjille räätälöityjä polkuja ja mahdollistaa korvaavien toimintojen suorittamisen esim. virhetilanteissa (käyttäjänimi/salasana ei toimi, ohjelma kaatuu jne.).

Yhteensopivuus: Windows

Katso  video QAutoCapturen toiminnasta

Katso video

Lataa työkalu ja aloita prosessikuvausten tekeminen!

Täytä tarvittavat tiedot alla olevaan lomakkeeseen. Lähetämme latauslinkin ja ohjeet sähköpostiisi.

Hanki QAutoCapture ja aloita automatisointi kanssamme

Ota yhteyttä ja sovi aika ammattilaisemme kanssa. Neuvomme ja opastamme, jotta pääset parhaalla mahdollisella tavalla alkuun ohjelmistorobotiikan kanssa.
Tehdään yrityksestänne yhdessä parempi!