Hallinnoi ja seuraa ohjelmistorobotteja

Hallinnoi kaikkia ohjelmistorobottejasi yhdestä paikasta, helposti ja vaivattomasti. QAutoCloudilla näet hetkessä kokonaistilanteesi ja voit tehdä muutoksia prosesseihin tai robotteihin kokonaiskuvaa hyväksikäyttäen. QAutoCloud toimii nimensä mukaisesti pilvessä, joten ohjelmistorobottien hallinta ja seuranta onnistuu niin toimistolta, kuin tien päältäkin.

Monta robottia, yksi työkalu

QAutoCloud näyttää kerralla kaikki ohjelmistorobottisi, niiden tilan, kuinka kauan ne ovat olleet toiminnassa yms. Selkeältä ja helposti luettavalta inforuudulta voit seurata kuinka paljon aikaa, rahaa sekä työtunteja olet säästänyt robottien avulla. Voit myös käynnistää ja ottaa robotteja pois päältä tai tehdä muutoksia ohjelmistorobottien asetuksiin.

QAutoCloud ohjelistorobottien hallintatyökalu toimii niin pilvessä, paikan päällä tai hybridiratkaisuna, taaten täyden toimintavarmuuden haastavimmissakin olosuhteissa.

Avainominaisuudet
Ominaisuudet

Hanki QAutocloud ja aloita automatisointi kanssamme

Ota yhteyttä ja sovi aika ammattilaisemme kanssa. Neuvomme ja opastamme, jotta pääset parhaalla mahdollisella tavalla alkuun ohjelmistorobotiikan kanssa.
Tehdään yrityksestänne yhdessä parempi!