Verkkopalveluiden rasitus- ja testaustyökalu

Nykypäivänä verkkopalvelut ovat laajentuneet, monipuolistuneet, monimutkaistuneet sekä tulleet lähes kaikkien ulottuville verkkoratkaisuiden sekä mobiiliteknologian kehittyessä entistä kiihtyvämmällä tahdilla. Moni aiemmin tietokonetta ja työpöytäsovellusta vaativa asia on siirtynyt verkkoon, selaimella käytettäviksi palveluksi. Normaalit perus nettisivutkin ovat nykyään moninainen kokonaisuus erilaisia koodauskieliä, lisäosia, rajapintoja, julkaisujärjestelmiä sekä kirjastoja – erilaisista kuva- ja videoformaateista puhumattakaan. Käyttäjät myös vaativat näiltä palveluilta enemmän niin responsiivisuuden kuin nopeudenkin osalta.

Tyylikäs tumma yleisilme.

Jokaiselle palveluratkaisulle soveltuva

Hyvä esimerkki verkkopalvelusta, joka hyötyy äärimmäisen paljon stressitestauksesta, on mikä tahansa sosiaalinen alusta, joka palvelee massoittain käyttäjiä jokaisella hetkellä. Tyypillisesti nämä palvelut antavat käyttäjiensä kuluttaa sisältöä (videot, teksti, kuvat) sekä tuottaa sitä – sekä yleensä jakaa sitä eteenpäin. Tämä jatkuva, useasta eri lähteestä tuleva ja erilaisia tekniikoita sekä rajapintoja käyttävä liikenne on omiaan saamaan palvelimen polvilleen, mikäli liikennemäärään ei varauduta. Tämän takia voi olla hyvä testata tiettyjen toiminnallisuuksien luotettavuutta erilaisilla käyttäjämäärillä. Tässä QautoRUN loistaa ja on äärimmäisen tärkeä ja suositeltava työkalu lähes jokaiselle suorituskyvystä piittaavalle.

Varmista palvelusi toimivuus

QAutoRun auttaa määrittelemään verkkopalveluidesi toimivuuden ja stressinsietokyvyn. Se on pilvessä toimiva (AWS, Azure, On-Premises) rasitus- ja testaustyökalu, jolla varmistat, että palvelusi kestää raskaammankin kuormituksen. QAutorunin käyttö on helppoa ja suoraviivaista: Sille määritetään halutut parametrit (servereiden IP-listat, mahdolliset tokenit, testien ajotiheys sekä kokonaismäärä) sekä virtuaalisten käyttäjien että tietokoneiden määrä. Tämän jälkeen haluttuja toimintoja ajetaan haluttu aika, kirjaten ylös palvelun tai serverin reaktioajat ja ilmoitetaan, mikäli toiminnallisuudessa ilmenee ongelmia tai puutteita. Koska QAutoRun toimii pilvessä, voidaan koneiden tai käyttäjien määrää laskea tai nostaa lennossa lähes rajattomasti suorituskykyyn vaikuttamatta.

Testiajojen optimointiominaisuuden ansiosta tunteja kestävät testit voidaan nyt ajaa vain minuuteissa!

Helppo ja selkeä käyttöliittymä ajojen seurantaan.

Kuormitustestaus

QAutoRun mahdollistaa kuormitustestauksen pilvessä (AWS/Azure/On- Premises) Robot Framework-testeillä. Voit valita virtuaalikäyttäjät, määrät ja integroida kustannustehokkaan ratkaisun ohjelmistokehitysputkeesi.

Optimoi testiajot

QAutoRunilla suoritat rinnakkaiset Robot Framework-ajot pilvessä (AWS/Azure/On- Premises). QAutoRun mahdollistaa useiden tuntien testikokonaisuuksien ajon optimoinnin läpi minuuteissa.

Hanki QAutoRUN ja aloita automatisointi kanssamme

Ota yhteyttä ja sovi aika ammattilaisemme kanssa. Neuvomme ja opastamme, jotta pääset parhaalla mahdollisella tavalla alkuun ohjelmistorobotiikan kanssa.
Tehdään yrityksestänne yhdessä parempi!