Ajankohtaista juuri nyt: “Tekoäly ja saavutettavuus webinaarin muodossa 11.6.2024. Ilmoittaudu mukaan!”

Älykkään automaation asiantuntija

Haemme jo hieman kokemusta kerryttänyttä älykkään automaation asiantuntijaa.

Toivomme osaamista seuraavista

Python
Robot Framework
Suomen kieli
Amazon Web Services
Microsoft Azure

Lisätietoa

Haemme jo hieman kokemusta kerryttänyttä älykkään automaation asiantuntijaa, jolla on kiinnostus oppia ja kehittyä osaajana sekä halu olla mukana kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa. Projektimme ovat monipuolisia ja vaihtelevia – pääset aidosti näyttämään osaamisesi ja kehittymään ammattilaisena.

Tehtävänäsi on määritellä, suunnitella ja kehittää automatisoitavia prosesseja älykkään automaation avulla. Tehtävässä menestymistä auttaa mm. vahva kokemus prosessien kehittämisestä, automatisoinnista ja robottiteknologioista. Työ vaatii itsenäistä otetta ja halua olla mukana kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme luotettavan ja joustavan työnantajan, jonka yrityskulttuuriin mahtuu kaikki mukaan – meillä saat olla juuri sellainen kuin olet! Meille on tärkeää, että jokainen työyhteisön jäsen on tasavertainen, emmekä hyväksy syrjintää missään tilanteessa.

Työnantajana meille on tärkeää, että työ joustaa tarvittaessa, kun työntekijän elämäntilanne sitä vaatii. Pidämme työelämän ja vapaa-ajan tasapainottamista ensiarvoisen tärkeänä. Uskomme, että vapaa-aika luo puitteet luovaan ja tilavaan ajatteluun.

Mahtavan yrityskulttuurin lisäksi tarjoamme muun muassa joustavan hybridityömallin, mahdollisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisesti, modernit työvälineet sekä useita vapaa-ajanviettokohteita ja yhteiskäyttöautoja

Mitä arvostamme?

Arvostamme aitoa halua oppia uutta ja kehittyä, erinomaista ongelmanratkaisukykyä sekä can-do- asennetta. Itseohjautuvuus sekä oma-aloitteisuus ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.
Meillä työntekijä on alansa asiantuntija, joka suhtautuu haasteisiin positiivisen innokkaasti, haluaa tarjota asiakastoimeksiannossa asiakkaalle parasta mahdollista osaamista ja on aktiivinen osa yrityskulttuuriamme

Kiinostuitko?

Hienoa!

Täytä alla oleva lomake ja kerro meille hieman itsestäsi ja osaamisestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, voit esittää niitä osoitteeseen [email protected].

Ota yhteyttä

Nea Pynnönen

Rekrytointi

Marjaana Lehtonen

Rekrytointi

Janina Annala

Rekrytointi

Anna palautetta uusista sivuistamme?

Anna palautetta ja osallistu arvontaan!

Arvomme kolme (3) voittajaa 12.01.2023. Voittajille luvassa Jokipiin Pellavan tuotteita!

Give us feedback on our new page

Go ahead, rate our new website and enter a raffle!

The winners will be picked on 12th of January 2023 and three lucky ones will receive Jokipii Pellava’s products!