Yritys

QAutomate on vuonna 2015 perustettu yritys, joka tarjoaa monipuolisia älykkään automaation tuotteita ja ratkaisukokonaisuuksia pohjaten ohjelmistorobotiikkaan (RPA) ja tekoälyyn (AI). Teknologioina avoimen lähdekoodin Robot Framework -automaatioalusta, Python sekä AWS.

QAutomaten ratkaisuja on toteutettuna moniin erilaisiin tarpeisiin mm. terveydenhuoltoon, taloushallintoon, vakuutusalalle, jälleenmyyntiin ja logistiikkaan.

QAutomate sai alkunsa tarpeesta mahdollistaa älykkään automaation ratkaisuja erityisesti pk-yritysten tarpeisiin. Nyt liiketoiminnan tehtävien, työnkulkujen ja prosessien automatisointi ohjelmistorobotiikan keinoin on kustannustehokkaasti kaikkien ulottuvilla. Erinomainen hinta-laatusuhde on ehdottomasti QAutomaten valtti.

Ota yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoa älykkään automaation käyttöönotosta, tuotteiden hinnoittelusta, kehitysmahdollisuuksista tai mistä vaan, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

Meille hommiin?

QAutomaten kasvuun haetaan nyt älykkäästä automaatiosta ja sen mahdollisuuksista syttyvää henkilöä vahvistamaan tiimiämme. Lisäksi voit aina jättää meille avoimen hakemuksen, sillä uusia mahdollisuuksia saattaa avautua nopeallakin aikataululla!

Yhteystiedot

Tero Lähteenmäki

CEO

Anssi Pekkarinen

CTO

Mikael Vaija

Myynti

Laskutus

Y-tunnus: 2672609-6
E-laskuosoite: 003726726096
Operaattori: Maventa
Operaattoritunnus: 003721291126

Käyntiosoite

QAutomate Helsinki
Kauppaneuvoksentie 8
00200 Helsinki

QAutomate Tampere
Hatanpään valtatie 34 A
33100 Tampere

Anna palautetta uusista sivuistamme?

Anna palautetta ja osallistu arvontaan!

Arvomme kolme (3) voittajaa 12.01.2023. Voittajille luvassa Jokipiin Pellavan tuotteita!

Give us feedback on our new page

Go ahead, rate our new website and enter a raffle!

The winners will be picked on 12th of January 2023 and three lucky ones will receive Jokipii Pellava’s products!