ELÄMÄÄ JA ROBOTIIKKAA

Me QAutomatella olemme sitoutuneet luomaan luotettavia ja kestäviä ohjelmistorobotiikkaratkaisuja rakennusalalta terveydenhuoltoon.

RPA-tuotteemme ovat monipuolisia, laajennettavia ja räätälöitävissä kaikkiin tarpeisiin.

Tuotteemme

Ohjelmistorobotiikan tuoteperheemme kattaa kaiken kehitys- ja yritystoiminnasta testiautomaatioon. Näillä työkaluilla voit tehdä prosessien mallinnusta, robottien hallintaa ja ylläpitoa, tutkivaa sekä skriptien testausta ja paljon muuta.

RPA:n hyödyt

Ohjelmistorobotti on monipuolinen työkalu, joka parantaa ja hyödyttää yritystäsi monin tavoin. Lue lisää miten robottimme tekevät elämästäsi helpompaa ja tuottavampaa.

RPA UKK

Askarruttaako jokin ohjelmistorobotiikassa? Olemme keränneet 15 yleistä kysymystä ja vastausta, jotka avaavat RPA:n moninaista maailmaa selkokielisesti.

QAutomate - How we work? Professional working RPA

MITEN TOIMIMME?

Tuotteistetut palvelumme yhdistettynä kokeneisiin asiantuntijoihimme varmistavat RPA-ratkaisunne laadun.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja teemme parannuksia pohjautuen heidän tarpeisiinsa ja ideoihin. Jotkut uusista ominaisuuksista julkaistaan ensin ”kokeellisina”, jotta jokaisella on mahdollisuus antaa palautetta ja täten osallistua kehitysprosessiin. 

Päämäärämme on olla monipuolisin, joustavin ja sopivin tekijä kaikkiin RPA-projekteihin.

YKSI SKRIPTI RIITTÄÄ

Robottiskriptimme ovat kustannustehokas ja laajennettavissa oleva kokonaisvaltainen ratkaisu. Voit käyttää luomiasi käyttäjäpolkuja ohjelmistorobotiikkaan, regressiotestaukseen, loppukäyttäjien valvontaan ja kuormitustestaukseen. Tämä takaa, että vaikka ympäristö vaihtuu, skripti toimii.

#QA1script4all

RPA

RPA

Luo omia ohjelmistorobotteja QAutomaten työkaluilla. Hyödynnä QAutoRPA Orchestratoria ja Dashboardia käynnistääksesi ja hallinnoidaksesi robotteja helposti käyttäen hyödyksi pilveä tai paikallista asennusta.

Monitoring

Suorituskykymittaus

Käytä olemassa olevia virtoja suorituskyvyn mittaukseen. Aidot pilvipohjaiset selaimet tarjoavat reaaliaikaista tietoa palvelusi toiminnasta ja käyttäjäkokemuksesta.

Käyttäjäkokemuksen luontiprosessi

1. Suunnittele Ja visualisoi

  • Suunnittele ja luo käyttäjäkokemus selainliitännäisellä. 
  • Visualisoi käyttäjäpolku HTML:ää käyttäen.

2. Muunna ja viimeistele

  • Muunna käyttäjäpolku Robot Framework -skriptiksi.
  • Viimeistele ja testaa skriptin toimivuus

3. Maksimoi hyödyt

  • Hyödynnä käyttöpolkusi valittuihin kohteisiin
  • Uniikki lähestymistapa avoimen lähdekoodin pohjalta
  • Ota liiketoiminnan edustajat mukaan automatisointiin